Receptie

Ontvang uw gasten in stijl. Met hapjes die verrassen. Dagvers voor u bereid, professioneel gepresenteerd. Onze sommelier proeft er met plezier de passende wijnen bij.

Scherp uw appetijt met onderstaande suggesties. Contacteer ons vervolgens voor een voorstel op maat.

Koude hapjes

  • Gegrilde tonijn met een frisse quinoa salade en truffelmayo
  • Mousse van Breydelham met geroosterde pijnboompitten en kruidenkorstje
  • Tartaar van zalm met truffel, sjalot en fijn gehakte bieslook
  • Roulade van tonijn met kruidenschuim & soja vinaigrette – Afilla
  • Tartare van rund met truffel-mayonaise en vitelotte chips
  • Nobashi Garnaal met wasabi mousse en gedroogde ui
  • Carpaccio van Ossenhaas met huisgemaakte pesto & parmezaankoekje

Soepjes

  • Cappuccino van Asperges
  • Soepje van jonge erwt met munt en gerookte Forel
  • Soepje van Pastinaak met crumble van buikspek
  • Paprikasoepje met mascarpone
  • Gazpacho ‘classico’
  • Crème Dubarry met mascarpone & crumble van buikspek

Warme hapjes

  • Scampi in een krokant jasje ‘Tex Mex’ met tartaar d’été geserveerd in Toetje
  • Gegrilde polenta met pecorino
  • Mosseltjes met kokos, curry & venkel en een kruidentoast (seizoen)
  • Vietnamees buikspek met salsa van koriander, munt & rode peper
  • Whisky rib-eye met dikke frit en gerookte béarnaise

Zoete afsluiters

  • Mini eclaires – boule de berlin
  • Chocolade mousse met een crème van passie & lemon cress
  • Bon bon van tiramisu met chocolade sponge cake

Al onze formules zijn ter inspiratie. Global Cuisine werkt altijd op maat en met dagverse seizoensproducten. Af te halen, door ons professioneel opgediend of in een totaalconcept.
Contacteer ons voor een creatief antwoord op uw specifieke catering-vraag.

Receptie Receptie Receptie

Bekijk de andere formules.