Locaties

Global Cuisine biedt u een ruime keuze aan locaties. Kies welke het best aansluit bij uw wensen en verwachtingen. Contacteer ons gerust om ze samen te gaan bekijken.

Full Service

Feesten moet ook voor de initiatiefnemer een feest zijn. Daarom neemt Global Cuisine indien gewenst ook de volledige voorbereiding en logistiek voor zijn rekening.

Wij beschikken over eigen materialen zoals tafels en stoelen, borden, glazen, bestekken enz. En ook op het vlak van aankleding en sfeerelementen hebben we het nodige in huis.

Via één contactpersoon verzekert u zich van een vlotte organisatie, perfect binnen het op voorhand afgesproken budget.

Totaalconcept

Iedere aanleiding is goed voor een feest. En dat feest kan Global Cuisine u professioneel verzorgen van de zakouski′s tot de afwas.

Daarbij kennen we onze plaats: de keuken. Maar indien gewenst leiden we vanuit die discrete plek ook de hele organisatie in goede banen. Zodat u zich onbezorgd kunt concentreren op de kern van de zaak: uw gasten!

Wat staat er bij u zoal op stapel? Een intiem tuinfeestje onder vrienden, een gezellige babyborrel, een trouwerij met alles erop en eraan, uw bedrijf bestaat 12,7 jaar, u hebt al uw Facebook- en LinkedIn-vrienden al zo lang beloofd hen allemaal uit te nodigen op een spetterende party (offline uiteraard) ...

Bel ons eens op. Dan brainstormen we graag met u over de mogelijkheden. Geheel vrijblijvend uiteraard.