Formules

Culinaire activiteiten zijn er in alle formules en formaten. Van broodjeslunch op kantoor tot dansfeest in een berbertent.

In die veelheid aan mogelijkheden geven we u graag enig houvast. Daarom vindt u hier een overzicht van de meest gevraagde formules. Ter inspiratie. Ga er gerust mee aan de slag en combineer naar eigen smaak.


Op locatie of om af te halen

Global Cuisine werkt altijd op maat en met dagverse seizoensproducten. En alles wat we kunnen klaarmaken, kan ook afgehaald worden. Dus als u gevulde glaasjes of ander lekkers voor uw receptie zoekt, geef ons gewoon een seintje. Dan laten wij u graag scoren met de heerlijkste handgemaakte hapjes.

Full Service

Feesten moet ook voor de initiatiefnemer een feest zijn. Daarom neemt Global Cuisine indien gewenst ook de volledige voorbereiding en logistiek voor zijn rekening.

Wij beschikken over eigen materialen zoals tafels en stoelen, borden, glazen, bestekken enz. En ook op het vlak van aankleding en sfeerelementen hebben we het nodige in huis.

Via één contactpersoon verzekert u zich van een vlotte organisatie, perfect binnen het op voorhand afgesproken budget.

Totaalconcept

Iedere aanleiding is goed voor een feest. En dat feest kan Global Cuisine u professioneel verzorgen van de zakouski′s tot de afwas.

Daarbij kennen we onze plaats: de keuken. Maar indien gewenst leiden we vanuit die discrete plek ook de hele organisatie in goede banen. Zodat u zich onbezorgd kunt concentreren op de kern van de zaak: uw gasten!

Wat staat er bij u zoal op stapel? Een intiem tuinfeestje onder vrienden, een gezellige babyborrel, een trouwerij met alles erop en eraan, uw bedrijf bestaat 12,7 jaar, u hebt al uw Facebook- en LinkedIn-vrienden al zo lang beloofd hen allemaal uit te nodigen op een spetterende party (offline uiteraard) ...

Bel ons eens op. Dan brainstormen we graag met u over de mogelijkheden. Geheel vrijblijvend uiteraard.